NeoEco-yhtiöt palveluksessanne

Kiinteistökehitys ja rakentaminen

NeoEco rakennuttaa, omistaa ja vuokraa asuntoja ja toimitiloja. Tarjoamme laadukkaita ja kilpailukykyisiä toimitiloja yrityksille ja asuntoja yksityishenkilöille.

Tarvitsetko tilaa toimia? 

Autamme mielellämme.       

NeoEcon vapaa-ajan asunnot

NeoEcon vapaa-ajan asunnot rakennetaan ensisijaisesti suomalaisesta kestävästi tuotetusta hirrestä. Käytämme mahdollisuuksien salliessa kierrätysmateriaaleja, sitoudumme hukan minimointiin ja pyrimme toiminnassamme resurssiviisauteen.

NeoEcon hirsirakennukset ovat hyvin äänieristettyjä ja miellyttävästi akustoitu. Käytämme ensisijaisesti kemikaalivapaita ja kestäviä materiaaleja, kuten puuta ja kiveä. Periaatteenamme on toimia kestävästi ja resurssiviisaasti.

Haluatko kakkoskodin tai lomanviettopaikan?

Autamme mielellämme.

Metsävarallisuuden hoito

Liiketoimintamme keskittyy talousmetsiin. Pidättäydymme erityisen arvokkaiden elinympäristöjen ja erityisen vanhojen metsien hakkuista. Pidättäydymme omaehtoisesti hakkaamasta metsäomaisuutemme luontoarvoiltaan monimuotoisimmat osat. Huolehdimme ympäristöstä istuttamalla puita heikkokasvuisille ja paljaille maa-alueille.

Oletko harkinnut metsäomaisuudestasi luopumista? 

Autamme mielellämme.

Liikkeenjohdon konsultointi

Tarjoamme suorahakupalvelua ja liikkeenjohdon konsultointia. Etsimme organisaatioosi parhaat asiantuntijat päälliköt ja johtajat. Tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi. Autamme Sinua ja organisaatiotasi menestymään.

Lisätietoa osoitteesta lekahr.fi.